fasaderstvo fama logo o nas storitve eko sklad reference kontakt povpraševanje


Spoštovani!

 

 

Korenine podjetja FAMA d.o.o. segajo že v leto 1964. Teče že 50. leto, ko sem v najstniških letih začel delati na gradbenih odrih, po celi Jugoslaviji. Postopoma sem  najprej ustvaril samostojno podjetje leta 1970. Kupil prvi stari kamion, rabljen oder, zaposlil delavca in začela se je moja karierna pot.

Kasneje ko se je Slovenija počasi osamosvojila, sem leta 1990 le ustanovil svoj d.o.o. in tako je nastalo podjetje FAMA.

Skozi vseh teh 50. let truda in trdega dela izdelav in nadzora fasad po celi Sloveniji in Balkanu , lahko rečem, da sem postal profesionalni mojster v izdelavi fasad.

Pot do danes resnično ni bila lahka, bilo je ogromno ovir in padcev, vendar želja po uspehu in zadovoljnih strankah je bila še močnejša.

Skozi čas se je podjetje razvilo v družinsko podjetje, ki ga odlikujejo kakovost, natančnost in pravočasnost izvajanja storitev ter predvsem lojalnost zaposlenih. Tako lahko danes rečem, da po vseh izkušnjah imam svojo sposobno in zanesljivo ekipo strokovnjakov in da naše delo vsekakor izvedemo kakovostno, natančno in v dogovorjenem časovnem okviru.

S svojimi storitvami smo se na trgu v skoraj treh desetletjih uveljavili kot zanesljivo in učinkovito podjetje, vredno zaupanja. S svojim delom se trudimo zadovoljiti vse zahtevnejše naročnike. Dela izvajamo izključno po predpisanih standardih , saj ima vsak naš fasadni sistem fasadni sistem priloženo evropsko tehnično soglasje ETAG 004.  

Naša vizija je, da s svojim strokovnim znanjem, izdelamo fasado v dogovorjenih rokih in z kvalitetnim materialom  zadovoljujemo naše naročnike.

 

Lepo vas pozdravljamo,

 

 

Fikret Makić in ekipa podjetja Fama d.o.o.

 

 

 

 

 

 

 

  
facebookgoogle plus