Spoznajte nas

V podjetju FAMA d.o.o., smo specializirani za izdelavo vseh vrst fasad in celovite prenove objektov. Smo uspešno podjete s 30. letno družinsko tradicijo. Naša zanesljivost je odlika, kateri lahko mirno prepustite vaš projekt.

Trudimo se, da vam lahko ponudimo najboljšo ponudbo za izdelavo ali obnovo fasade. V večini primerov lahko ponudimo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno.Prav tako vam svetujemo in pomagamo pri postopkih za pridobitev nepovratnih sredstev Eko sklada.

Naša prednost je, da smo natančni in zanesljivi ter da so naše cene pod slovenskim povprečjem, saj se trudimo, da za stranke poskrbimo ugodno ter hkrati kvalitetno rešitev.

Uporabljamo izključno certificirane in preizkušene materiale priznanih proizvajalcev. Prav zaradi teh dejstev, Vam za vse opravljene storitve zagotavljamo 10. letno sistemsko garancijo!

Naše delo v slikovnem gradivu si lahko ogledate v zavihku Reference.

ZGODOVINA PODJETJA

1964 . začetek karierne poti

Korenine podjetja FAMA d.o.o. segajo že v leto 1964. Teče že 50. leto, ko sem v najstniških letih začel delati na gradbenih odrih, po celi Jugoslaviji. Postopoma sem najprej ustvaril samostojno podjetje leta 1970. Kupil prvi stari kamion, rabljen oder, zaposlil delavca in začela se je moja karierna pot.

1990 . ustanovitev podjetja FAMA

Kasneje ko se je Slovenija počasi osamosvojila, sem leta 1990 le ustanovil svoj d.o.o. in tako je nastalo podjetje FAMA.

Skozi vseh teh 50. let truda in trdega dela izdelav in nadzora fasad po celi Sloveniji in Balkanu, lahko rečem, da sem postal profesionalni mojster v izdelavi fasad.

Pot do danes resnično ni bila lahka, bilo je ogromno ovir in padcev, vendar želja po uspehu in zadovoljnih strankah je bila še močnejša.

1995. prvi lastni poslovni prostori

Skozi čas se je podjetje razvilo v družinsko podjetje, ki ga odlikujejo kakovost, natančnost in pravočasnost izvajanja storitev ter predvsem lojalnost zaposlenih. Tako lahko danes rečem, da po vseh izkušnjah imam svojo sposobno in zanesljivo ekipo strokovnjakov in da naše delo vsekakor izvedemo kakovostno, natančno in v dogovorjenem časovnem okviru.

2002. širjenje ekipe in selitev v nove prostore

S svojimi storitvami smo se na trgu v skoraj treh desetletjih uveljavili kot zanesljivo in učinkovito podjetje, vredno zaupanja. S svojim delom se trudimo zadovoljiti vse zahtevnejše naročnike. Dela izvajamo izključno po predpisanih standardih , saj ima vsak naš fasadni sistem fasadni sistem priloženo evropsko tehnično soglasje ETAG 004.

NAŠA EKIPA

Nika Omahen Makić

direktor

Fikret Makić

prokurist

Si želite kakovostnega izvajalca za vašo fasado?